Kunnskapsbase

Se alle artikler

Chat support

Start chat

E-postsupport

Send en melding

Ring oss

Åpningstider:
Man - fredag (08:00 - 17:00)

Martin Hellberg, Kundetjeneste

Kundetilfredshet

Betalningsalternativer

Vi vil at du alltid skal kjenne deg trygg når du velger å handle hos oss. Vi har derfor valgt å tilby kun velprøvde og sikre betalingsalternativer.
 
visa

Betaling med kort

Hos oss er det mulig å betale med kort utstedt av VISA og MASTERCARD. Kortet må være åpent for handel med utlandet. Når du velger å betale med kort må du oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVV-koden som er en sifferkode på baksiden av kortet.
 
ikon Sveaweb

Betaling med SveaWebPay Faktura

Ved betaling via faktura på vår hjemmesida samarbeider vi med SveaWebPay/Svea Ekonomi AB. For å handle mot faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Forutsetning for å få handle mot faktura er blant annet at du er registrert i folkeregisteret i Sverige samt er over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved
forsinket betaling benyttes avtalt samt lovlig berettiget purreavgift. Forsinkelsesrenten er 2 % per måned. Ved manglende betaling sendes fakturaen til inkasso. Vanlig kredittkontroll skjer etter at personopplysningene er avgitt i kassen, i noen tilfeller innebærer dette at det innhentes kredittopplysninger. En kopi av kredittopplysningen kommer i så fall til å bli sendt hjem til deg.
 
bg1

Bankoverføring

For å foreta direkte betalinger til vår bankkonto benytter du disse opplysningene;
Kontonummer:6550.06.69165
Bank: NORDEA BANK NORGE ASA
Viktig at du merker innbetalingen med selskapets navn/ditt navn.

Fra utlandet:
Bank: NORDEA BANK NORGE ASA
SWIFT: NDEANOKK
IBAN: NO80 65500669165

Ring oss

21 09 02 56