Kunnskapsbase

Se alle artikler

Chat support

Start chat

E-postsupport

Send en melding

Ring oss

Åpningstider:
Man - fredag (08:00 - 17:00)

Martin Hellberg, Kundetjeneste

Kundetilfredshet

Personvern & ansvarsfraskrivelse

Retningslinjer for personvern
Når du legger inn din bestilling hos oss, oppgir du din personlige informasjon som ditt navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med registreringen og bestillingen godkjenner du at vi beholder og bruker dine personopplysninger i vår virksomhet for å fullføre vår handel med deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon som vi har med deg via telefon og e-post for å gi deg den servicen du forventer av oss. MrCompany kommer aldri til å dele din personlige informasjon med noen tredje part. I henhold til personvernloven har du rett til å få tilgang til informasjonen som finnes om deg.

Hvis disse er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du be om at informasjonen slettes ved å ta kontakt med vår kundeservice e-post support@mrcompany.no.

Ansvarsfraskrivelse
Materiale som publiseres på MrCompany.se er kun tenkt som allmenn informasjon og må ikke brukes som profesjonell rådgivning. Det kan finnes en risiko for at innholdet ikke er helt oppdatert, uttømmende eller korrekt.

MrCompany påtar seg intet ansvar for og har ingen forpliktelser for materiale på hjemmesiden og kan når som helst og uten varsel, endre, oppdatere, slette og/eller komplettere informasjon, produkter eller tjenester på hjemmesiden. Eventuell ulovlig bruk av informasjon på denne hjemmesiden skjer på brukerens egen risiko.

Reklamasjon og synspunkter
Vi i Mr Company setter pris på dine meninger. Du kan enkelt kontakte oss for reklamasjon og synspunkter.

Ring oss

21 09 02 56